Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria 14.06.2018.

În biserică, după Sfânta Liturghie, am avut cu Fecioara Maria, Mama noastră cerească o mică conversație, care a durat 4 minute și 29 secunde.

Eu: Draga mea Mamă Cerească, Regina inimii mele, Regina păcii ai dori să-mi transmiți un mesaj?

Fecioara Maria: Draga mea copilă iubită sunt foarte tristă din cauza mulțimii păcatelor și a răutăților. Nu este iubire sinceră și curată în inima omului, nu este iubire între voi. De atâtea ori v-am spus și v-am avertizat, căiți-vă sincer de păcate, iubiți-vă unii pe alții, voi cu toții sunteți frați. Fiți îndurători unii față de alții, iertați-vă din inimă, ajutați-vă din inimă.

Este foarte multă ură, multă invidie … de aceea cel rău este atăt de puternic pe pămănt pentru că NU ESTE IUBIREIubirea este cea mai importantă, este cea mai mare forță. DUMNEZEU ESTE IUBIRE!!!

Nu este altă cale decăt calea iubirii … Iubirea sinceră, curată, dezinteresată, aceasta este singura cale care vă conduce în Paradis.

Sunt foarte tristă copila mea, foarte curând îmi voi lua rămas bun, și încă nu s-a născut în inimile foarte multor oameni dorința după Dumnezeu. Ei nu doresc să Îl accepte pe Iubitul Meu Fiu, nu Îl iubesc, mulți Îl batjocoresc … sufăr foarte mult copila mea.

Încearcă să faci tot ce poți cu putință ca să salvezi sufletele, deoarece timpul este foarte foarte scurt, deja zilele sunt numărate. După cum știi, ați mai primit puțin timp de la Tatăl Ceresc, Care este un Tată plin de Iubire, Îndurător și Răbdător, ca să mai aibă posibilitatea cât mai mulți oameni să se reîntoarcă în brațele iubitoare a lui Dumnezeu și să-și salveze sufletul.

După cum vedeți, sunt foarte multe semne, dar totuși, oamenii sunt orbi, sunt surzi, nu vor să-și deschidă inimile spre haruri, nu vor să-și mântuiască sufletele, nu vor să meargă pe drumul bun.

Milioane de oameni zi de zi ajung în iad din propria voință. Plâng și suferim foarte mult.

Dar în curând se va sfârși cu această lume rea. Vestește din nou și din nou convertirea adevărată (serioasă) și sinceră, căința sinceră, pentru că ACUM acesta este cel mai important lucru, nimic altceva.

Îți mulțumesc copila mea, îți voi mai transmite.

Cu multă dragoste te aștept din nou la Medjugorje ca să putem petrece împreună acest timp de har și să te copleșesc (umplu) atât pe tine cât și pe toți cei care vor veni acolo cu multă iubire și cu multe haruri.

Fii binecuvântată draga mea copilă, te iubesc foarte mult. Te aștept cu iubire!

Mama ta cea dragă cerească, Regina Lumii.

Îți mulțumesc.

Vă recomand cu mare drag să vizionati si aceste videoclipuri,realizate cu mare drag pentru voi dragii mei frati si să distribuiti.

Vă multumesc!!!