Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus de Sărbătoarea Presfintei Inimi, vineri 11.06.2021, după Sfânta Liturghie în timpul Venerării Sfintei Cruci:
Draga mea copilă INIMA MEA este foarte rănită zi de zi și sufăr foarte mult din cauza sufletelor pierdute pentru totdeauna. Zi de zi, mii de suflete ajung în Focul Iadului și în Focul Purificator al Purgatoriului.

EU SUFĂR ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ PENTRU FIECARE SUFLET PIERDUT.

Nu uitați că Eu m-am sacrificat pentru fiecare suflet, pentru întreaga omenire, de aceea Eu sufăr pentru că NU SUNT IUBIT, ACCEPTAT SI RESPECTAT NICI MĂCAR DE IUBIȚII MEI PREOȚI CARE AR TREBUI SĂ-MI FIE CEI MAI BUNI PRIETENI ȘI SĂ LUPTE PENTRU MINE, BISERICĂ, PENTRU SUFLETE ȘI ADEVĂR, DAR EI SUNT INDIFERENȚI ȘI NU VOR SĂ LUPTE ȘI SE LASĂ CONDUȘI DE CEL RĂU ACCEPTÂND MINCIUNA ȘI RĂUL.

De aceea Inima Mea Sfântă Sângerează și suferă cumplit în special pentru Biserică și pentru toți Preoții și persoanele consacrate care s-au aliat celui rău și au TRĂDAT INIMA MEA SFÂNTĂ PLINĂ DE IUBIRE, BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE.
Draga mea copilă, SUFĂR CUMPLIT ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ ȘI TATĂL CERESC CARE A FĂCUT TOTUL PENTRU SALVAREA OMENIRII, A SUFLETELOR.

Pregătiți-vă că în curând se Termină Timpul de Har, dar și timpul celui rău, pervers, viclean și mincinos.
Cei care sunt de partea Mea și al Adevărului vor avea parte de multe bucurii, pace și fericire, iar trădătorii și dușmanii Mei și a Tatălui Ceresc vor fi în curând legați și aruncați în Iad împreună cu stăpânul lor Lucifer.
Vor avea viitor doar cei buni, sinceri și cu suflet curat. Încercați să REPARAȚI RĂUL CÂT MAI URGENT, RUGAȚI-VĂ CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR.

BUCURAȚI-VĂ CĂ ÎN CURÂND SE TERMINĂ CU ACEASTĂ LUME REA ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE O NOUĂ LUME PLINÂ DE PACE ȘI FERICIRE.

INIMA MEA SFÂNTĂ ȘI IUBITOARE ÎNCĂ ESTE DESCHISĂ SĂ PRIMEASCĂ FIECARE SUFLET CARE DOREȘTE SĂ GĂSEASCĂ REFUGIU, ALINARE, IUBIRE, IERTARE ȘI ÎNDURARE.

VENIȚI LA MINE CĂT MAI REPEDE CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR. VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MULTĂ IUBIRE ȘI NERĂBDARE. VENIȚI FĂRĂ TEAMĂ, VENIȚI PENTRU CĂ EU VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI ȘI AȘTEPT SĂ VĂ SALVEZ ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN GHEARELE RĂULUI.

VENIȚI LA MINE PENTRU CĂ EU SUNT DUMNEZEU, DUMNEZEUL IUBIRII AL PĂCII ȘI AL ÎNDURĂRII. VENIȚI, VĂ AȘTEPT.VENIȚI!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator, ISUS REGELE UNIVERSULUI.

Vă rog să DISTRIBUIȚI ÎN SPECIAL LA PREOȚI !!!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei