Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus 6 decembrie.2018

În timpul adorației Euharistice, ora 14:40

Iubita mea copilă îți sunt recunoscător pentru prezența ta plină de iubire și recunostință față de Mine, Tatăl Ceresc și iubita Mea Mamă.

După cum ai simțit în timp ce te rugai Sfântul Rozar de Iubire cât de mult suferim și plângem din cauza păcatelor și a răutății oamenilor.

Cel rău este foarte turbat și foarte puternic luptă pentru suflete, să tragă în Infern după el cât mai multe suflete cu putință.

Din păcate are mult succes din cauză că oamenii nu doresc să se convertească pe deplin, nu se roagă și în special NU IUBESC!!!

Te rog să-i atenționezi din nou pe toți oamenii ca în această perioadă Sfântă de Post să se pregătească și să-și deschidă inimile, să mă pot naște din nou

în sufletele lor și să-i umplu cu multe haruri, pace și iubire. Fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc că se mai îndură de omenire și mai permite ca iubita mea Mamă care suferă enorm și plânge încontinuu să mai fie 
printre voi.

Pregătiți-vă din toate punctele de vedere ,dar în special sufletește.

Mulțumesc pentru rugăciuni și pentru iubire tuturor acelora care mă iubesc sincer și încearcă să îndeplinească cerințele Mele: se roagă din inimă și 
postesc atât pentru suflete cât și pentru țară.

Timpul de Har se apropie de sfârșit, poate fi ultimul Crăciun pentru foarte mulți oameni, de aceea este foarte important ca oamenii să ia în serios convertirea ca să-și salveze sufletul.

Eu:Isus ce se va întîmpla în România?

În România după cum am mai transmis și știi prea bine va fi o Mare Revoluție foarte curând.

PREGĂTIȚI-VĂ DE UN CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT!!!

Datorită rugăciunilor și Îndurării Tatălui Ceresc ați mai primit 3 ani de Har, Căință și Convertire.(mai jos voi posta Mesajul primit de la Tatăl Ceresc în  14 decembrie 2015)

Acuma se va termina!!!

Nu vă îngrijorați că va fi bine și România se va elibera de sub puterea și dominația răului și își va putea continua Misiunea care i-a fost încredințată.

Rugați-vă și Pregătiți-vă!!!

Îți voi mai transmite.

Fii Binecuvăntată!

Binecuvăntez România și poporul român.

România va deveni liberă și independentă.

Voi ajuta ca acest popor să devină puternic, un centru spiritual grandios care va ajuta și la salvarea celorlalte popoare care se află sub dominația și puterea răului.

Luați în serios Postul, Rugăciunea, Căința sinceră și faceți multe fapte bune din iubire față de Dumnezeu și față de semeni.

Fiți Binecuvântați!

Isus, Regele Universului

Vă recomand să vizionati si aceste Videoclipuri realizate cu mare drag pentru voi dragii mei 

Mesaj Ceresc de la Tatăl Ceresc
14 decembrie 2015

În timp ce mă rugam înainte de culcare am simţit prezenţa Divină în viziune a Tatălui Ceresc.

Am început să plâng de fericire.

L-am întrebat dacă vrea să-mi transmita ceva să scriu şi Mi-a răspuns să scriu:

Draga mea copilă mult iubită, am venit să-ţi transmit un mesaj foarte important pentru țară.

În curând va începe o nouă mare revoluţie peste tot, dar mai ales în România. După cum ţi-am mai promis Voi interveni solemn şi voi dărâma acest guvern malefic care v-a distrus ţara şi poporul în ultimii 25 de ani.

Dar va fi multă vărsare de sânge, vor muri mulţi în curând de aceea roagă-te pentru sufletele lor să-i pot salva şi prin rugaciunile tale. Atenţionează-i pe oameni să se pregătească de un Crăciun însângerat din păcate.

Am început să plâng deoarece în viziunea mea l-am văzut şi pe Tatăl Ceresc cun plângea, cum suferea.

Da copila mea cea dragă plâng şi sufăr foarte mult că voi pierde mulţi copii. Am tot încercat prin diferite moduri să-i avertizez pe copiii mei să se întoarcă de pe căile păcătoase în braţele Mele iubitoare.

Am trimis-o pe Fiica Mea cea dragă Fecioara Maria să vă ajute, să vă salveze, dar foarte puţini au luat în serios mesajele şi învăţăturile. Am fost dispus să fac totul pentru a vă salva sufletele, dar dacă oamenii nu Mă accepta ca Tată, nu-L acceptă pe Fiul Meu cel drag Isus ca Mântuitorul şi Salvatorul sufletelor voastre, Eu nu mai pot face nimic.

Lucifer râde şi este fericit că a câştigat multe suflete.

Eu ca un Tată iubitor, sufăr pentru fiecare suflet.

Draga mea copilă, îţi multumesc pentru dragostea şi loialitatea ta faţă de Mine, Tatăl tău ceresc, Isus şi Fecioara Maria şi faţă de semeni. Te voi apăra de toţi duşmanii tăi şi te voi ridica la un rang foarte mare.

Toate spre slava şi gloria Mea şi pentru a putea ajuta la salvarea copiilor Mei.

Îţi mulţumesc.

Te Binecuvântez.

M-am pus în genunchi.

Eu: Îţi multumesc Tată Ceresc că te-ai aplecat înspre mine, m-ai ajutat mereu, mi-ai dat haruri, m-ai păzit de multe rele, m-ai ocrotit şi m-ai vindecat.

Îţi multumesc că ai creat Îngerii şi ni i-ai dat să ne păzească şi ocrotească.

Îţi multumesc pentru că încă Mama noastră cerească este cu noi să ne ajute, să ne mijlocească haruri.

Îţi multumesc pentru Fiul Tău cel drag Isus, pentru Iubirea Ta de Tată, un Tată adevarat, plin de iubire şi îndurare, Dumnezeu Atotputernic.

Te iubesc Tată Ceresc.

Nu sunt vrednică să vii la mine! (scriam plângând).

Te iubesc şi Te Preamăresc acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin!

Mulţumesc Bunului Dumnezeu că ne-a mai dat timp de Har, Căință şi Convertire.

După cum vedeți nu s-a întâmplat în 2015 Revoluţia, dar cum am primit Mesajul am început Novena şi de atunci încontinuu ne rugăm pentru țară și popor.

Bunul Dumnezeu ascultă rugăciunile și ne ajută.

Rugați-vă pentru țară și popor.

Un Mesaj foarte frumos,plin de iubire de la Tatăl Ceresc.