Selectează o Pagină

NU UITATI!!!

Lucifer(Satana) DE LA ÎNCEPUT A FOST, ESTE ȘI VA FI DUȘMANUL DE MOARTE AL OMULUI!

Satana de la inceput a fost invidios pe armonia si fericirea dintre Dumnezeu si Om.
Si de aceea i-a pacalit pe primii oameni, Adam si Eva, indemnandu-i la pacat (neascultare) spunand ca daca vor manca din Pomul Cunoasterii vor fi ca si Dumnezeu. Scopul a fost sa-i desparta de Dumnezeu, sa sufere si sa moara.

La fel procedeaza si acum pacalindu-i pe foarte multi oameni prin fel de fel de practici oculte, new age (radiestezie, reiki, prananada, bionergie, etc……)toate acestea sunt de la cel rau. Stiti la ce-i indeamna aceste practici pe oameni? „Veti fi ca si Dumnezeu, veti avea puteri sa faceti minuni,” indeamna sa iti domini aproapele, SA FII SUPERIOR, indeamna la mandrie, la aroganta,etc…..de fapt acestea fiind insusirile celui rau, indeamna a fi ca el.
Exact aceeasi inselaciune ca la Pomul Cunoasterii. Si prin aceste cursuri si practici oculte oamenii servesc de fapt demonilor nicidecum lui Dumnezeu. Diavolul este foarte viclean intrucat intunericul este invaluit in lumina ca sa-l poata pacali si domina pe om cat mai usor.

O alta categorie sunt masonii care practica aceste practici oculte. Cu totii au cazut in plasa diavolului. Masonii se cred puternici, invincibili,superiori, dar bietii de ei, nu sunt decat slujile celui rau si viclean care le-a promis puterea de a domina semenii, puterea de a conduce, le-a promis bani, diferite functii inalte, etc…. Aceste grupuri malefice oculte, iluminatii(masonii) nu sunt decat slujile demonilor prin care acestia actioneaza sa-si duca la indeplinire planurile diabolice. Si dupa ce se foloseste de ei ii distrug si le duc sufletul in focul infernului.

La ce folos sa-ti slujesti propriul dusman?

OARE SUFLETUL OMULUI NU ESTE MULT MAI VALOROS DECAT SA FII SLUGA PROPRIULUI TAU DUSMAN AICI PE PAMANT?

Nu uitati ca pe Dumnezeu nu il poti cumpara.
Iar toate aceste cursuri, practici costa bani, interese, etc…
Dumnezeu iti da diferite haruri si capacitati in functie de planurile Sale, de evolutia ta spirituala, (iubire, smerenie, bunatate, etc…), de puterea de a lupta impotriva celor rai, de a ajuta neconditionat, de a iubi si a ierta din suflet, de a lupta impotriva propriului ego, de puterea de a invinge propriile slabiciuni, defecte si de dorinta de sfintenie.

Este bine sa cititi despre Sfinti si viata lor.
Au trait si ei pe pamant, o viata plina de suferinte si incercari. Au facut-o din iubire si daruire. Au ales aceasta cale pentru Dumnezeu, pentru Isus si pentru semeni. Iar acum sunt fericiti in Paradis pentru totdeauna, fiindca au inteles ca aceasta viata pe pamant este foarte scurta, trecatoare si ca adevarata viata si fericire nu este pe pamant, unde au avut parte de incercari, suferinte, boli, ci se va desavarsi dupa moartea fizica.

Scopul diavolului este si acum acelas ca si la inceput: sa-l desparta pe Om de Bunul Dumnezeu, sa se poata folosi de el pentru a-l distruge, a-si bate joc, iar la sfarsit pentru a-l trage in infern.

Este foarte tragic si dureros ca, din pacate, oamenii aleg sa adore si se inchine propriului dusman!

Urmariti acest film:(Suing the Devil) in care  Diavolul recunoaste Adevarul!!!