Selectează o Pagină

Emilia Mezei

Instructor Aerobic-Fitness

Aero-KickBox

Gimnastică preventivă pentru coloana vertebrală

Antrenor personal cu Diplomă Internațională

Producătoarea primei casete (DVD) de aerobic

Licențiată în psihologie în 2010.

Emilia Mezei

Personal trainer, Aerobic, Fitness, Alimentație, Medicină

Despre

Mă numesc Mezei Emilia, sunt din Oradea, producătoarea primei casete de aerobic autohtone omologatã în România în anul 2000.

Din dorința de a studia, progresa, avansa și a fi cât mai bine informată în vastul domeniu al Aerobicului, Fitness, Medicină, Alimentație, am urmat cursurile cunoscutei Academii Internaționale de Fitness și Aerobic IFFA din Budapesta. Astfel am obținut titlul academic de Personal Trainer, recunoscut în peste 10 țări din Europa dar și în SUA, precum și alte specializări:

N

Antrenor Aerobic-Fitness;

N

Antrenor Aero-KickBox;

N

Personal Trainer;

N

Gimnastică preventivă pentru coloana vertebrală.

În anul 2001 am colaborat cu revista ”Lumea femeilor” unde am prezentat diferite exercitii.

În anul 2006, la cererea Estetik Media am prezentat în 20-22 octombrie la Sala Palatului – BUCUREȘTI diferite coregrafii de:

  • Aerobic
  • Exerciții pentru întărirea coloanei vertebrale
  • Aero-KickBox

Tot în 2006, în octombrie, la Odorheiu Secuiesc cu ocazia „Zilei Sănătății” am prezentat o coregrafie de Gimnastică Preventivă pentru coloana vertebrală.

În anul 2007 în perioada 4 iunie – 4 august la postul de televiziune TTV, la emisiunea „Oradea în direct” în cadrul rubricii „Gimnastica de dimineață” am prezentat 43 de coregrafii.

În anul 2008 în perioada 8-10 martie la Sala Polivalentă – BUCUREȘTI cu ocazia „Zilele Frumuseții” organizată de Les Nouvelles Esthetiques prin Estetik Media am prezentat coregrafii de:

  • Dans
  • Aerobic
  • Aero KickBox

Începând cu anul 2000, particip anual la congresele organizate de IFFA (International Fitness and Aerobic Academy) pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou în acest domeniu.

Am practicat mai multe sporturi, cum ar fi: atletismul, handbalul și vreme de 8 ani judo, sport în care am obținut centura maro.

Judo este un sport destul de dur, dar care mi-a dezvoltat unele calități ca și curajul, încrederea în mine și în dorința de a reuși, dar și inteligența. Opt ani de zile cât am practicat judo de performanță am căpătat forță și muschi solizi, care m-au ajutat să-mi ridic partenerul deasupra capului ca să-l fac ippon într-o secundă. După ce am renunțat la judo am realizat că îmi pierdusem alura feminină și că mă transformasem într-un băiețoi cu mușchii umflați. Am început astfel orele de aerobic și încet-încet mi-am recâștigat formele zvelte, toate acestea cu ajutorul unui secret.

Instructor fitness

 

 

 

Secretul meu e azi la îndemâna tuturor, pe banda primei casete de aerobic autohtone, omologată în România.

Profesez gimnastica aerobică de 20 ani. Iubesc acest sport pentru că este foarte complex și îl poți practica la orice vârstă. Te menține în formă, ajută la păstrarea sănătății dar împiedică și depunerea surplusului de grăsime și în special întârzie îmbâtrânirea.

Gimnastica aerobică m-a ajutat să-mi mențin o condiție fizică bună, am reușit să slăbesc, să elimin toxinele, să-mi dezvolt mobilitatea și elasticitatea formându-mi toate grupele musculare.

Am simțit nevoia să scot o casetă video din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni, de a le furniza informații din experiența mea personală, tuturor celor care doresc să slăbească, să își subțieze grupele musculare sau să își mențină un tonus muscular plăcut.

Mulți clienți mi-au sugerat faptul că o astfel de casetă ar fi foarte bine venită. Țin minte o clientă fidelă care s-a mutat în străinătate, înainte de a pleca mi-a spus că și-ar fi dorit o casetă cu exercițiile mele pentru a putea exersa și în străinătate. Acum dorința i s-a împlinit. În anul 2000 am realizat această casetă (DVD – Aerobic & Stretching).

Sunt foarte fericită că datorită acestui program au reușit foarte multe persoane să slăbească, să își tonifice musculatura, să își formeze corpul, să se simtă mai bine (să își îmbunătățească sănătatea fizică și psihică) și să devină mult mai puternice și mai încrezătoare.

PROVOCARE PENTRU 30 DE ZILE

                                     Transformă-ți corpul în doar 15 minute pe zi. Nu ai nevoie de echipament special!

                                                                  CONTACTEAZĂ-MĂ ACUM!

PROVOCARE PENTRU 30 DE ZILE

Transformă-ți corpul în doar 15 minute pe zi. Nu ai nevoie de echipament special!

CONTACTEAZĂ-MĂ ACUM!