Selectează o Pagină

A Mennyei Atya üzenete 2020. április 4

Lefekvés előtt, imádkozás közben, éreztem a Mennyei Atya jelenlétét. Elkezdtem sirni, bocsánatot és irgalmat kértem tőle és lelki szemeimmel láttam, hogy a Mennyei Atya sír.
Azt mondta, hogy üzzeni akar nekem.
„Drága gyermekem, az én Apai Szivem meg van törve a fájdalomtól, látván hogy AZ EMBERISÉG MEGTAGADJA AZ ÉN SZERETETEMET, JÓSÁGOMAT ÉS AZ IRGALMAMAT, HOGY MEGTAGADJÁK AZ ÉN SZERETET FIAMAT, AKI MOST NAGYON SOKAT SZENVED LÁTVÁN HOGY ELHAGYTÁTOK, ELÁRULTÁTOK ÉS KIGUNYOLTÁTOK.

AZ EGÉSZ EMBERISÉG MÉRGEZVE LUCIFER (A SÁTÁN) ÁLTAL, AKI AZ ÉN ELLENSÉGEM ÉS A TIÉTEK IS.

Az imáknak és az engesztelőknek köszönhetően és azoknak akik valójában szeretnek engem, akik biznak az Én szeretett Fiamban és az Én szeretett Lányomba, Szűz Máriában, hamarosan eljön a várva várt esemény a „TUDAT MEGVILÁGOSODÁSA!“

MINÉL TÖBB LELKET AKAROK MEGMENTENI AZ ÖRÖK KÁRHOZATTÓL. KÉSZÜLJETEK FEL ERRE AZ ESEMÉNYRE, AMELY ZAVARBA FOGJA HOZNI ÉS MEG FOGJA VÁLTOZTATNI AZ EMBERISÉGET, AMELY MOST KÖDBEN VAN ÉS NEM LÁTJA A KIÚTAT.

LEGYETEK HÁLÁSAK ÉS NE FÉLJETEK!

ÉN VAGYOK A TI JÓ ÉS IRGALMAS APÁTOK ÉS HA AZ EMBEREK SZIVBŐL TARTANAK BŰNBÁNATOT ÉS MEGTAGADJÁK A ROSSZAT, AKKOR ÉN ÖRÖMMEL FOGOM MEGMENTENI MINDAZOKAT AKIK MEG AKARJÁK MENTENI A LELKÜKET ÉS A PARADICSOMBA AKARNAK BEJUTNI.


AZT KÉREM, HOGY ERŐSÖDJETEK MEG HITBEN ÉS BIZZATOK BENNEM ÉS AZ ÉN SZERETETT FIAMBAN, AKI IRÁNTATOK VALÓ SZERETETBŐL, FELÁLDOZTA MAGÁT.

Most ennyi az én üzenetem.

Maradj békességben drága gyermekem és NE FÉLJ, ÉN teged úgy szeretlek ahogy vagy. Kiválasztottalak és VEZETNI FOGLAK AZ ÚTADON. MEG FOGLAK MENTENI ELLENSÉGEIDTŐL ÉS ROSZAKARÓIDTÓL. AZ ÉN KEZEM FÖLÖDTED VAN … NE FÉLJ!

Tedd azt amire kértelek. Légy áldva.
Megkérdeztem a Mennyei Atyától, hogy szeretné, hogy továbbitsam az engem érintő üzenetét és Ö ezt válaszolta: Mond meg nekik, hogy Én válaztottalak ki és kiterjesztettem Kezeimet föléd.

Mond meg nekik, hogy ÉN MINDENT MEGTUDOK TEREMTENI, de az emberek hite alacsony, mert a félelem, a bűn és a kétségbeesésük megragadta lelküket.

Imádkozzatok minden testvérünkért, akik a Gonosz csapdájába estek és már nem tudnak külömbséget tenni a jó és a rosz között.

IMÁDKOZZATOK!!
Szeretett Menyei Atyátok – MINDENHATÓ ISTEN!

KESZÜLJETEK FEL A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE – A TUDAT MEGVILÁGOSODÁSÁRA!JÉZUS KRISZTUS ÚJRA EL FOG JÖNNI!A NAGY FIGYELMEZTETÉS – A TUDAT MEGVILÁGOSODÁSÁ, A MENNYEI ATYÁNK AJÁNDÉKA!LÁTNI FOGJA MIDEN EMBER AZ IGAZSÁGOT!

Publicată de Emilia Mezei Flacara Divina pe Marţi, 7 aprilie 2020